Bromazepam 3 mg Kopen

55.00

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Bromazepam 3 mg Kopen : Voor 15:30 uur besteld, morgen in huis

(BROMAZEPAM ) Ontvang tot 30% korting! Als u meerdere producten aanschaft kan de korting oplopen tot maar liefst 30%. Combineren met overige producten is uiteraard toegestaan. Alle bestellingen vanaf € 200,- worden gratis bij u thuisbezorgd. Hieronder vindt u de kortingspercentages.

Dit medicijn behoort tot de Bromazepam 3 mg Kopen . Meestal wordt het gebruikt om angst te verminderen. Het kan ook worden gebruikt om slaap op te wekken. De effecten zijn binnen 1 uur voelbaar.

Instructies

De dosering van bromazepam hangt af van waarvoor het wordt gebruikt. Afhankelijk van de omstandigheden kan het regelmatig of alleen indien nodig worden gebruikt. Volg de instructies van uw arts of apotheker. Het is niet aan te raden om plotseling te stoppen met het gebruik van dit product, vooral niet als u het al enkele weken gebruikt. Als u overweegt de medicatie te stoppen, overleg dan eerst met uw arts of apotheker.

Dit medicijn kan met of zonder voedsel worden ingenomen. Vermijd grapefruit en grapefruitsap tijdens uw behandeling. Grapefruit kan de werking van dit medicijn ernstig beïnvloeden.

Het consumeren van alcohol kan het effect van dit product versterken. Beperk alcoholgebruik tot incidentele kleine hoeveelheden.

Bijwerkingen
Naast de gewenste werking kan dit medicijn enkele bijwerkingen veroorzaken, met name:

het kan de coördinatie beïnvloeden en onhandigheid veroorzaken (ataxie);
wees voorzichtig bij het autorijden;- het kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken
het kan uw humeur beïnvloeden.
Elke persoon kan anders reageren op een behandeling. Als u denkt dat dit medicijn bijwerkingen kan veroorzaken (inclusief de hier beschreven of andere), neem dan contact op met uw arts of apotheker. Hij of zij kan u helpen bepalen of de medicatie de oorzaak van het probleem is.

Opslag

Zoals met de meeste medicijnen, moet dit product bij kamertemperatuur worden bewaard. Bewaar het op een veilige plaats waar het niet wordt blootgesteld aan overmatige hitte, vocht of direct zonlicht. Zorg ervoor dat alle overgebleven porties veilig worden weggegooid. Dit medicijn wordt af en toe door tieners gezocht voor niet-medische doeleinden. Bewaar op een veilige plaats.

Extra informatie over bromazepam

Dit medicijn kan interageren met andere medicijnen of supplementen, soms aanzienlijk. Veel interacties kunnen echter worden aangepakt door een dosisaanpassing of een verandering in het medicatieschema. Raadpleeg uw apotheker voordat u dit medicijn gebruikt in combinatie met andere medicijnen (inclusief niet-receptplichtige producten), vitamines of natuurlijke producten.

Deze behandeling kan verslavend zijn. Gebruik dit medicijn niet langer dan nodig. Als u moeite heeft met het stoppen van de medicatie als de behandeling is afgelopen, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

BIJWERKINGEN BROMAZEPAM:

Slaperigheid, duizeligheid of verlies van coördinatie kunnen optreden. Een droge mond, hoofdpijn of maagklachten komen zelden voor. Als een van deze effecten aanhoudt of verergert, neem dan contact op met uw arts. Breng uw arts op de hoogte als u last krijgt van: snelle/bonzende of onregelmatige hartslag, veranderingen in het gezichtsvermogen, onduidelijke spraak, verwardheid, depressie, gedragsveranderingen. In het onwaarschijnlijke geval dat u een allergische reactie op dit medicijn krijgt, dient u onmiddellijk medische hulp in te roepen. Symptomen van een allergische reactie zijn onder meer: ​​huiduitslag, jeuk, zwelling, duizeligheid, moeite met ademhalen. Als u andere effecten bemerkt die hierboven niet zijn vermeld, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

VOORZORGSMAATREGELEN:

Vertel uw arts uw medische geschiedenis, vooral over: nierziekte, leverziekte, spierproblemen (myasthenia gravis), geschiedenis van chemische of alcoholafhankelijkheid, depressie, eventuele allergieën. Beperk alcoholgebruik omdat dit de slaperigheid en duizeligheid veroorzaakt door dit medicijn kan verhogen. Omdat dit medicijn u slaperig/duizelig kan maken, moet u voorzichtig zijn bij het uitvoeren van taken die alertheid vereisen, zoals autorijden of machines bedienen. Ouderen kunnen gevoeliger zijn voor de effecten van dit medicijn. Gebruik voorzichtig. Dit medicijn wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap. Raadpleeg uw arts voordat u dit medicijn gebruikt. Bromazepam kan uitgescheiden worden in de moedermelk en kan ongewenste effecten hebben op een zuigeling. Raadpleeg uw arts voordat u borstvoeding geeft.

DRUG-INTERACTIES:

Vertel uw arts over alle voorgeschreven en niet-voorgeschreven medicijnen die u mag gebruiken, in het bijzonder van: anti-epileptica, antidepressiva, bepaalde antihistaminica (bijv. difenhydramine), verdovende pijnstillers, slaappillen, kalmerende middelen. Start of stop geen geneesmiddel zonder toestemming van uw arts of apotheker.

OVERDOSERING:

Als overdosering wordt vermoed, neem dan onmiddellijk contact op met uw plaatselijke antigifcentrum of eerste hulp. Inwoners van de VS kunnen de nationale antigiflijn van de VS bellen op 1-800-222-1222. Inwoners van Canada dienen rechtstreeks contact op te nemen met hun plaatselijke antigifcentrum. Symptomen van overdosering kunnen zijn: verwardheid, trage reflexen, onhandigheid, diepe slaap en bewustzijnsverlies.

OPMERKINGEN:

Deel dit medicijn niet met anderen.

GEMISTE DOSIS:

Probeer elke dosis op het geplande tijdstip in te nemen. Als u een dosis bent vergeten, neem deze dan in zodra u eraan denkt; neem het niet in als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla in plaats daarvan de gemiste dosis over en hervat uw gebruikelijke doseringsschema. Verdubbel de dosis niet om in te halen.

Generieke namen

Bromazepam (OS: BAN, DCIT, USAN, JAN)
Bromazépam (OS: DCF)
5-26-05-00078 (Beilstein) (IS)
BRN 0618645 (IS)
KL-001 (IS)
Ro 5-3350 (IS)
UNII-X015L14V0O (IS)
Bromazepam (PH: BP 2018, JP XVII, Ph. Eur. 9)
Bromazépam (PH: Ph. Eur. 9)
Bromazepamum (PH: Ph. Eur. 9)

Chemische naam

7-broom-1,3-dihydro-5-(2-pyridyl)-2H-1,4-benzodiazepin-2-on (WHO)

Schema
Rec.INN

ATC (Anatomische Therapeutische Chemische Classificatie)

N05BA08

CAS-registratienummer (Chemical Abstracts Service)
0001812-30-2

Chemische formule
C14-H10-Br-N3-O

Molecuulgewicht
316

Therapeutische categorieën
Anxiolytisch middel

Hypnotiserend middel

Benzodiazepinederivaat

Nadere informatie over de naamgevingsconventies van geneesmiddelen: Internationale niet-eigendomsnamen.

Belangrijke mededeling: de internationale database van Drugs.com is in BETA-release. Dit betekent dat het nog in ontwikkeling is en onnauwkeurigheden kan bevatten. Het is niet bedoeld ter vervanging van de expertise en het oordeel van uw arts, apotheker of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het mag niet worden geïnterpreteerd als een indicatie dat het gebruik van medicijnen in welk land dan ook veilig, geschikt of effectief voor u is. Raadpleeg uw arts voordat u medicijnen gebruikt.

Bromazepam 6mg Kopen

codeïne kopen online 30 mg

Ecstasy kopen online

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bromazepam 3 mg Kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.